Измервателни напреженови трансформатори открит монтаж
Измервателни напреженови трансформатори открит монтаж

Напреженови трансформатори, които преобразуват високи напрежения в измерими и стандартни напрежения, пропорционални и във фаза с първичния сигнал, с цел подаване към измервателен или защитен уред.

Предназначени са за монтаж в открити уредби.

Трансформаторите са одобрен тип средство за измерване.

Измервателните трансформатори Ср.Н, предлагани от “Контрагент 35” ЕООД, са разработени и се произвеждат от световния лидер в производството на измервателни трансформатори RITZ Instrument Transformers GmbH.

Измервателните трансформатори Ср.Н, предлагани от “Контрагент 35” ЕООД, са разработени и се произвеждат от световния лидер в производството на измервателни трансформатори RITZ Instrument Transformers GmbH, която е наследник на над 100 годишния опит и традиции на фирмите “Кох и Щерцел” и TuR – Германия.

Фирма RITZ Instrument Transformers GmbH произвежда измервателни трансформатори от 1904 година. Първият в света измервателен трансформатор с корпус от лята епоксидна смола е изобретен, патентован и произведен от RITZ. Повечето от моделите, проектирани и произвеждани в RITZ са световни новости. Производителят работи в тясно сътрудничество с Техническия университет в Дрезден като финансира и след това използва техническите и научни разработки в областта на измервателните трансформатори.

Принцип на работа и технически характеристики- свали pdf (284Kb)

Напреженовите трансформатори имат само едно магнитно желязно ядро и могат да бъдат изпълнени с една или няколко вторични намотки. Напреженовите трансформатори могат да бъдат доставени в еднополюсна или двуполюсна конструкция.

За еднополюсно изолираните трансформатори може да има допълнителна намотка (da-dn) ако е необходима за схема отворен триъгълник.

Изключително опасно е късото съединение на вторичните намотки при напреженови трансформатори.

 

 

© 2008 Контрагент 35. Всички права запазени. | Условия за ползване
Уеб дизайн и изработка на интернет сайт от Студио ИТТИ - Уеб базирани решения