Нова система за тестване на релейни защити на OMICRON, Австрия

COMPANO 100 е уникален акумулаторен уред за тестване, който е по-лек и по-лесен за използване от всички съпоставими тестови системи на пазара днес. Например, навигацията за настройка на тестовете работи интуитивно и прецизно чрез ръкохватка jog dial wheel. В допълнение, предварително зададени тестови модули могат да се стартират просто чрез натискане на съответния бутон. Благодарение на своето малко тегло, малък размер и здрав дизайн COMPANO 100 е предназначен за използване в различни области на приложение. Неговият дълготраен източник на енергия ви позволява гъвкава работа в отдалечени локации.

Повече информация можете на намерите в раздел Специализирана тестова апаратура на сайта или в офисите на „Контрагент 35” ЕООД.

Новини
06.07.2017
OMICRON, Австрия представи новия си Мултифункционален уред за първични и вторични изпитания и тестване на базови функции на релейна защита.
05.07.2017
Най-леката в света система за вторични тествания в енергетиката
14.09.2016
TESTRANO 600 осигурява удобен начин за тестване и придобиване на цялостен поглед за състоянието на всяка част от силовия трансформатор.
Бюлетин
Анкета
© 2008 Контрагент 35. Всички права запазени. | Условия за ползване
Уеб дизайн и изработка на интернет сайт от Студио ИТТИ - Уеб базирани решения